Brandient delivers brand innovation across large-scale rebranding projects.

Echipa Brandient consolideaza roluri si deschide noi oportunitati


Ne face plăcere să anunțăm astăzi două evenimente speciale pentru organizația noastră: promovarea lui Solène Cesbron în pozitia de Senior Brand Designer, şi a Luizei Cluve în pozitia de Senior Brand Consultant.Solène Cesbron este în echipa de design Brandient de patru ani, timp suficient pentru a ne demonstra nu numai talent şi knowledge, dar şi un caracter şi o personalitate care se potrivesc perfect culturii Brandient.

Solène este un prodigy în designul de label — cu preferința pentru cel de vin (cum altfel, fiind franțuzoaică?) şi unul dintre cei mai serioşi şi aplicați designeri de corporate identity cu care compania noastră a avut şansa să se interesecteze. În plus, echipa noastră este mai optimistă, mai jovială şi mai conectată la tot ce se mănâncă, se bea şi se dansează prin Bucureşti, datorita ei. Solène şi soțul ei Ciprian au împreună trei copii minunați.

În noul rol, Solène va prelua mai multe responsabilități în zona de creative strategy şi va exersa o poziție mai apropiată de client.


Luiza Cluve s-a alăturat echipei Brandient în urmă cu mai puțin de doi ani, dar venind dintr-o poziție de marketing executive, ceea ce i-a oferit un avantaj în a înțelege şi a explora competent perspectivele businessului clienților pe care Brandient îi serveşte. Un profesionist ambițios şi un fast learner, Luiza a dovedit în acest timp foarte bune capabilități de judecată critică şi creativă, precum şi capacitatea de a construi şi controla relaționări şi resurse. De asemenea, expertiza Luizei în new digital economy a ajutat Brandient în proiectele cu acest profil.

În noul rol, Luiza va fi expusă la proiecte cu impact major asupra businessului Brandient, precum şi la decizii strategice la nivel de companie şi de proiecte.


Începem aşadar 2020 cu o echipă mai puternică pentru ambele direcții majore de business — consultanță strategică şi design — şi cu aceeaşi misiune: de a crea şi a revitaliza branduri emergente cu creştere accelerată.


Copyright © Brandient. All rights reserved.

Trademarks and brands are the property of their respective owners.


Here is how to reach

Brandient Europe

Bucharest:

Here is how to reach

Brandient Asia

Singapore: