Brandient delivers brand innovation across large-scale rebranding projects.

Brandient a creat noua semnatura PeliPartners

PeliPartners si Brandient au lucrat impreuna pentru redefinirea brandului Peli, un nume cunoscut si respectat in lumea avocaturii de business din Romania.


“In cei 20 de ani de când activam pe piata de servicii din Romania am invatat ca pentru a face lucruri de calitate trebuie sa lucrezi cu cei mai buni. La acest nivel, in brandingul din Romania exista un nume caruia i te poti adresa: Brandient. Am mai lucrat cu Aneta si Kit acum 12 ani, ei ne stiau, si noi ii stiam. Noua identitate vizuala ne arata asa cum suntem: maturi, increzatori, dornici de a continua sa ne punem amprenta asupra mediului de afaceri din Romania.”
— a spus Francisc Peli, Managing Partner al PeliPartners.

“Am transpus viziunea echipei condusa de Francisc Peli intr-o identitate care aliniaza numele si promisiunea brandului — cu expresia vizuala. Astfel, PeliPartners celebreaza spiritul parteneriatului si al apartenentei, in beneficiul clientilor si al echipei interne. Brandul aduce o abordare proaspata, moderna, nedogmatica, si isi permite acest lucru datorita reputatiei si autoritatii castigate in domeniu de echipa fondatoare. In aceast? logica, logoul are chiar forma unei semnaturi, cu ligatura, dorind sa transmita autenticitate, implicare, o amprenta personala a grupului uman pe care se va sprijini acest brand.”

“Colaborarea cu echipa condusa de Francisc Peli e de fiecare data surprinzatoare pentru ca — desi in categoria de consultanta legala designul de identitate este uzual orientat catre o estetica a statusului, personalitatea unica a acestei echipei cere inovatie radicala, dincolo de regulile nescrise ale categoriei. Asa ca am desenat pentru PeliPartners o identitate-manifest bazata pe un logo flexibil construit astfel incat sa reprezinte ideea centrala de parteneriat colaborativ prin repetitii vizuale si ligaturi tipografice. Nu putem decat sa le multumim ca au ridicat stacheta atat de sus.”
—Cristian Kit Paul, Founding Partner Brandient.Despre PeliPartners

O echipa specializata in proiecte complexe care solicita abordari inovative, avocatii PeliPartners au o bogata experienta in domenii variate, care includ fuziuni si achizitii, finantari, concurenta, infrastructura & concesiuni, energie, real estate si drept corporatist — fiind implicati in unele dintre cele mai importante tranzactii de pe piata romaneasca din ultimii 20 de ani. Mai multe detalii despre PeliPartners se pot gasi www.pelipartners.com.

Despre Brandient

In cei 18 ani de la infiintare, Brandient a devenit una din cele mai importante firme independente de branding din pietele emergente, cu birouri in Bucuresti si in Singapore, bazandu-se pe o echipa internationala multidisciplinara de consultanti si designeri de brand. Brandient si-a castigat reputatia atat prin reusita proiectelor sale, cat si prin recunoasterea internationala — peste 50 de premii internationale de top, incluzand prestigioasele Red Dot Design Award si Platinum Graphis Award, si prezenta in REBRAND Hall of Fame, alaturi de cele mai reputate companii de branding din lume. Mai multe detalii pe www.brandient.com.


Copyright © Brandient. All rights reserved.

Trademarks and brands are the property of their respective owners.


  Here is how to reach

  Brandient Europe

  Bucharest:

  Here is how to reach

  Brandient Asia

  Singapore: